Λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας, διοργανώνοντας και φέτος Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11.00 το πρωί ως τις 7.00 στο χώρο του ΙΕΚ θα φιλοξενηθούν το παζάρι του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα» και το παζάρι του Σώματος Φίλων ΑΜεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο».

Το κοινό επίσης θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί το Χριστουγεννιάτικο CD που ηχογραφήθηκε πρόσφατα στα studios του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από την νεανική χορωδία του Ωδείου Θερμαϊκού «Πυθαγόρειο».

Ο τομέας Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής θα ετοιμάσει Χριστουγεννιάτικα γλυκά και ζεστά εδέσματα, ενώ θα διατεθεί και το ελληνικό τσάι του βουνού, με την επωνυμία TuVunu και καφές από τη Lavazza.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κεντρικού κτιρίου του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ (Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τηλ. 2310 226.318).

Υποστήρικτές: Ωδείο Θερμαϊκού «Πυθαγόρειο», TuVunu, Lavazza, Copyhouse Ψηφιακό Τυπογραφείο

Χορηγοί Επικοινωνίας:  Βεργίνα TV, TV Star Δράμας, Ράδιο Ακρίτες 102,3FM, XTC RADIO, IEK DELTA RADIO, thesout.gr, urbanstory.grcityportal.gr, e-charity.gr

 

 

 

Bazaar 10 12 2013 SKGc 35X50-01

Comments

There are no comments for this post.

Comments are closed.

Write a Comment